• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

LA PISCINA SYLVIA FONTANA REP LA MARCA DE TURISME ESPORTIU DE L’AGÈNCIA CATALANA DE TURISME

Piscina Sylvia Fontana, Anella Mediterrània, Tarragona
23/06/2022
Font: 
Ajuntament de Tarragona

El distintiu ha estat possible després de la climatització i altres millores que garanteixen una pràctica esportiva de màxima qualitat durant tot l’any  

La piscina Sylvia Fontana, a l’Anella Mediterrània, ja és un equipament amb la marca de Turisme Esportiu que atorga l’Agència Catalana de Turisme (ACT). Aquest distintiu ha estat possible després que l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona realitzés diferents millores, com la instal·lació d’una caldera de biomassa per a la climatització i d’una manta tèrmica per mantenir la temperatura durant les nits de fred, que garanteixen la pràctica esportiva de màxima qualitat durant tot l’any. L’ACT també ha valorat per concedir la marca el treball transversal i conjunt de les conselleries de Turisme i Esports de l’Ajuntament per convertir la piscina en un equipament que proporcioni una experiència turística de qualitat, com demostra el fet que ja s’estan acollint aquesta temporada, a través d’operadors turístics, grups de nedadors procedents de països com Suïssa o Alemanya. El reconeixement permet, d’altra banda, programes de formació i la promoció i comercialització de l’equipament a través dels canals de la marca turística internacional Catalunya Experience.

L’alcalde de Tarragona i conseller de Turisme de l’Ajuntament, Pau Ricomà, ha visitat aquest matí amb motiu del reconeixement la instal·lació, des d’on ha volgut destacar que “la marca de Turisme Esportiu s’afegeix a d’altres distincions i reconeixements que, gràcies als esforços del Patronat Municipal de Turisme, acrediten Tarragona com una destinació cultural, familiar, sostenible i també esportiva, amb les oportunitats que això representa per a la ciutat quant a promoció i posicinament internacionals”. “Som part del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat i de les Ciutats AVE, tenim el Segell de Turisme Familiar de la Federació de Famílies Nombroses, el Serrallo és oficialment Barri Mariner de Catalunya i formem part del circuit europeu World Heritage Cities de la UNESCO; ara sumem la marca de Turisme Esportiu per a la piscina Sylvia Fontana, el que afegirà noves possibilitats de figurar en el mapa d’aquest sector”.

En la mateixa visita, la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, María José López, ha destacat que “la feina incansable de l’equip de l’àrea d’Esports per millorar les instal·lacions esportives de la ciutat està donant fruits com el reconeixement de la piscina Sylvia Fontana com a equipament de turisme esportiu”. “Tot això no seria possible sense la instal·lació de la caldera de biomassa al setembre i de la manta tèrmica, seguint una idea clara i una aposta inequívoca d’aquest govern per convertir un equipament obert tres mesos en un equipament obert tot t’any”.

randomness