• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

TARRORÍFIC 2019 PROPOSA NITS DE LLEGENDES A LA CASA CASTELLARNAU I UNA VISITA A LA CATEDRAL I AL SEU FOSSAR PER DESCOBRIR EL MÓN DE LA MORT A L’EDAT MITJANA

21/10/2019
Font: 
Ajuntament de Tarragona

La tercera edició d’aquesta iniciativa cultural promoguda per Argos Tarragona i Tarragona Turisme en el marc de Tot Sants tindrà lloc del 25 d’octubre al 2 de novembre

Per tercer any consecutiu, l’empresa Argos Tarragona i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona organitzen el programa Tarrorífic, el viatge al món de la mort per Tots Sants a través de la cultura, la història, les narracions i les llegendes.

El programa, que tindrà lloc del 25 d’octubre al 2 de novembre, centrarà l’activitat “Llegendes i Narracions gòtiques de Tarragona” en un nou escenari: la Casa Castellarnau. Una altra novetat és que a les visites guiades al cementiri de Tarragona i la Necròpolis del Francolí s’hi afegeix un nou cementiri: el fossar de la Catedral. Les reserves per assistir als actes programats ja es poden fer al web.

PROGRAMA D’ACTIVITATS: TARRORÍFIC

De Tàrraco a l’Hades

Una visita a la Necròpolis del Francolí per conèixer l’inframón en els temps de Roma i el culte als morts de la Lemúria romana.

Dia: divendres 25 d’octubre

Hora: 17 h en català

Punt de trobada: porta de la Necròpolis (av. Ramón y Cajal, 84)

Preu: 10 €

La Catedral i el seu fossar

Una visita per la Seu, els seus sepulcres, l’espai del fossar, els temps de la pesta negra… per apropar-nos al món de la mort a l’edat mitjana.

Dia: dissabte 26 d’octubre

Horari: 17 h en català i 18 h en castellà

Punt de trobada: porta de la Catedral, pla de la Seu.

Preu: 10 €

Cementiri de Tarragona. De la Guerra del Francès a l’actualitat

Després de la Guerra del Francès, els cementiris de la ciutat van quedar plens i es va decidir la construcció d’un de nou als afores de la ciutat: aquesta necròpolis compta amb un conjunt notable de sepulcres i làpides de gran valor artístic. Us convidem a un itinerari cultural per conèixer millor el cementiri de la ciutat.

Dia: diumenge 27 d’octubre

Hora: 11 h en castellà i 12 h en català

Punt de trobada: exterior de la porta del cementiri

Preu: 10 €

Llegendes i Narracions Gòtiques de Tarragona. Casa Castellarnau

Llegendes i narracions gòtiques per no dormir en una nit plena d’històries sobre crims, fantasmes i espiritisme basades en fets reals de la nostra ciutat, enguany en un indret ben interessant: la Casa Castellarnau.

Dies: 31 d’octubre i 1 i 2 de novembre

Hora: 21 h en català i 22 h en castellà

Punt de trobada: Portal del Roser

Preu: 15 €

randomness