• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

EL SECTOR TURÍSTIC DE TARRAGONA ES REUNEIX EN UN "NETWORKING" ORGANITZAT PEL PATRONAT MUNICIPAL DE TURISME

© Tarragona turisme
© Tarragona turisme
17/11/2017
Font: 
Ajuntament de Tarragona

Prop de 100 representants del sector es van reunir ahir a la Casa Joan Miret per compartir experiències i impressions de la temporada turística i analitzar les perspectives del 2018.

Al voltant de 100 persones del sector turístic de Tarragona es van congregar ahir al vespre a la Casa Joan Miret en un networking organitzat pel Patronat Municipal de Turisme de Tarragona (PMTT). La sessió va servir perquè representants dels càmpings, apartaments i hostels, restaurants, comerç, guies turístics i gestors turístics i culturals de tots els àmbits poguessin compartir experiències i impressions de la temporada 2017 i analitzar les perspectives de cara a la temporada 2018.

La jornada va començar amb els parlaments de la presidenta del PMTT i consellera de Turisme, Inma Rodríguez, del president de l’Associació de Càmpings de Tarragona, Agustí Peyra, i del president de l’Associació d’Apartaments i Hostels de Tarragona, Íñigo Rosell. Rodríguez va parlar de la necessitat de mostrar “unitat i múscul per part d’un sector importantíssim per a la ciutat i que no sempre ha estat percebut com el gran motor econòmic i de creació de llocs de treball que és”. Per la seva banda, Rosell i Peyra van agrair al PMTT l’organització de l’esdeveniment, tot subratllant la importància d’aquest tipus d’encontres com a punts d’intercanvi d’idees. Ambdós van destacar, a més, les potencialitats de Tarragona per continuar creixent i assolir “el nivell que li correspon”.

Acabats els parlaments, es va donar pas a la interacció i l’intercanvi d’impressions i idees entre els assistents, que van coincidir a definir com a molt bona la temporada turística i van mostrar-se esperançats perquè l’any 2018 confirmi la tendència positiva. Tots els assistents van coincidir també en la necessitat que accions com les d’ahir es repeteixin en el futur.

randomness