• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

EL PALAU DE CONGRESSOS DE TARRAGONA, ESCENARI D'UNA CAMPANYA PUBLICITÀRIA AMB LES ESTRELLES DE HOLLYWOOD MADS MIKKELSEN I SOFIA BOUTELLA

07/11/2018
Font: 
Ajuntament de Tarragona

La campanya de l’empresa alemanya d’il·luminació Occhio es va gravar íntegrament al Palau del 21 al 23 d’agost amb el suport de la Tarragona Film Office

Els actors Mads Mikkelsen (molt conegut per la sèrie Hannibal) i Sofia Boutella protagonitzen la campanya publicitària de l’empresa alemanya d’il·luminació Occhio, que es va rodar íntegrament al Palau Firal i de Congressos del 21 al 23 d’agost amb el suport de l’oficina d’atenció als rodatges del Patronat Municipal de Turisme, la Tarragona Film Office.

Segons explica la Tarragona Film Office, Occhio, una de les empreses més innovadores en il·luminació i líder de mercat a Alemanya en el sector d’il·luminació de disseny i alta qualitat, va escollir el Palau Firal i de Congressos per la versatilitat de la localització, ja que s’hi troben diferents espais que poden semblar molts tipus de llocs, i per la seva arquitectura moderna i sòbria.

A més de la projecció per a la ciutat que significa aquesta campanya, el rodatge ha deixat un impacte econòmic d’aproximadament 80.000 euros. En aquest sentit, la presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Inma Rodríguez, destaca que «aquestes xifres i la rellevància dels rodatges que ha acollit Tarragona durant el 2018 ens indiquen que l’esforç per convertir l’activitat de la Tarragona Film Office en un dels eixos estratègics de la promoció turística de Tarragona és una aposta de futur».

Hollywood aterra a Tarragona

La campanya està protagonitzada per dues estrelles de Hollywood: Mads Mikkelsen i Sofia Boutella. Mikkelsen, d’origen danès, és considerat un actor de culte, en part per la seva interpretació a la pel·lícula Jagten (La caza), del director Thomas Vinterberg, amb què va obtenir el premi a millor actor al Festival de Cannes de 2012, i per ser el protagonista de la sèrie Hannibal entre 2013 i 2015. També és conegut pel seu paper a Casino Royal, la 21a pel·lícula de la saga James Bond. Per la seva banda, Sofia Boutella és coneguda per les seves aparicions a Atómica, juntament amb Charlize Theron, i a Star Trek: más allá. Enguany una altra estrella de Hollywood ja havia visitat Tarragona amb motiu d’un rodatge: l’actor Til Schweiger, que va protagonitzar l’espot de l’iPhone X per al mercat rus.

Fitxa tècnica del rodatge

·         Campanya publicitària: Ochhio “The Charm”

·         Productora: Mandarin Media

·         Dates de rodatge: 21-23 d’agost de 2018

·         Localització: rodada íntegrament al Palau Firal i de Congressos de Tarragona

Vídeo llarg a Youtube aquí.

randomness