• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

ARRIBA LA IV EDICIÓ DE LA CAMPANYA TARRAGONA FAMILY WEEK

© Vilaniu Comunicació
25/03/2015
Font: 
PMTT

 

Del 27 de març al 2 d'abril ofereix a les famílies que visitin la ciutat diferents avantatges especials i promocions

Un any més, i amb motiu de les vacances de Setmana Santa, arriba la IV edició de la campanya de promoció turística Tarragona Family Week, que començarà el divendres 27 de març i finalitzarà el dijous 2 d'abril.

La campanya ofereix a les famílies que visitin la ciutat durant aquestes dates la possibilitat de conèixer i gaudir de Tarragona amb diferents avantatges especials i promocions. Un any més allotjaments, restaurants i comerços, així com empreses relacionades amb les activitats culturals, han cregut en aquest producte i formen part de la campanya.

Els principals beneficiaris de la promoció Tarragona Family Week, famílies amb fills, disposaran durant aquests dies d'una polsera identificativa que els permetrà gaudir dels avantatges de la promoció amb els diferents agents adherits, que són:

Restauració

Preus tancats amb menús especials per dinar i sopar en família als restaurants de Tarragona:

·         Menú adult PVP 17 €. Preu per dinar o sopar complet per a una persona. Inclou dos plats, postres, pa i aigua. No inclou vi ni cafè.

·         Menú infantil PVP 7 €. Preu per dinar o sopar complet per a una persona menor de 12 anys. Inclou dos plats o plat combinat, postres, pa i aigua.

Allotjament

Allotjament a preus molt interessants en els hotels i càmpings de Tarragona: Les reserves es faran directament als diferents establiments i sota disponibilitat dels mateixos. Les dates de la campanya inclouen l'entrada el 27 de març i sortida el dia 2 d'abril (no hi ha cap mínim de reserves, l'oferta és per dia/nit, els dies que es vulgui durant aquest període). El preu d'aquesta oferta és el mateix tant si són 2 adults i 2 nens, com si són 2 adults i un nen, o 2 adults només.

Tots els allotjaments comparteixen els mateixos preus excepcionals: 50 € per nit en estada de 4 persones (2 adults + 2 menors de 12 anys).

·         Hotels de 4 ****: preu per habitació/dia. No inclou l'esmorzar

·         Hotels de 3 *** i inferiors: preu per habitació/dia. Inclou l'esmorzar

·         Càmpings. Preu per bungalow/dia. Inclou l'esmorzar i l'IVA

Altres descomptes

·         Entrades gratuïtes per a famílies, als museus i monuments de la ciutat gestionats per l'Ajuntament.

·         Preus especials en el Tarracotren.

·         Activitats i tallers de reconstrucció històrica romana, a l'Amfiteatre, a les Muralles i al Circ.

·         Activitats en família per gaudir de l'entorn a preus molt especials.

·         Descomptes al teixit comercial de la ciutat.