• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

MÉS DE 300 PERSONES SERAN DIVENDRES A TARRAGONA AMB MOTIU DE L'ACTE D'ENTREGA DE LES FLORS D'HONOR DE LES VILES FLORIDES

Tarragona Vila Florida
04/10/2022
Font: 
Ajuntament de Tarragona

Se celebrarà finalment a l’Auditori del Camp de Mart en previsió de pluja

La ciutat ja és apunt per rebre l’acte d’entrega de les Flors d'Honor de les Viles Florides 2022, que se celebrarà aquest divendres 7 d’octubre a partir de les 17.30 h finalment a l’Auditori del Camp de Mart.  Abans, però, unes 300 persones de més de 160 municipis, arribaran a Tarragona, convidats per l’Ajuntament, el Patronat Municipal de Turisme i l’organització de l’esdeveniment, per tal de conèixer una mica més la ciutat amb visites guiades, passejos en trenet i golondrina i finalment un dinar, abans de la cita. 

La conselleria de Parcs i Jardins ja fa mesos que treballa amb coordinació amb Turisme i Viles Florides, perquè l’esdeveniment d’aquest divendres sigui tot un èxit i la consellera Elvira Vidal, ha apuntat avui així la importància d’aquesta cita “acollir la gala ens omple d’orgull i alhora es una responsabilitat molt gran”, per això s’hi ha dedicat tots els esforços. L’escenari de l’Amfiteatre -finalment descartat per la possibilitat de pluja- i l’Auditori del Camp de Mart, estan en un estat immillorable per rebre aquest acte.  

Tot llest per acollir una gala que servirà per descobrir noves flors en els municipis participants, saber els guardons d’aquest 2022, així com les mencions especials i d’altres sorpreses. Roger Parcerisas, responsable de Promoció Turística de Viles Florides, ha agraït “el treball immens que està fent l’Ajuntament per acollir-nos enguany” i ha destacat “que serà una gala especial perquè retornarem a l’aforament lliure i amb la participació i presència de més municipis que l’any anterior”.  

La consellera Vidal ha fet un resum de la gran tasca duta a terme a la ciutat en la millora del verd urbà, “gràcies a l’impuls de ser una vila florida”, que amb més de vint plantades col·laboratives que han cohesionat barris i veïns; amb el projecte de millora de rotondes i mitjanes dins la ciutat, col·locació de jardineres i amb projectes més petits però no menys importants com la decoració de l’Ajuntament, la Catedral i les capelles votives, durant la festa major; “han augmentat la motivació per seguir treballant per fer una Tarragona més verda”.