• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

EL GRUP DE CIUTATS PATRIMONI DE LA HUMANITAT LLANÇA EL SEGON VÍDEO DE PROMOCIÓ TURÍSTICA PER AL MERCAT NACIONAL

26/06/2020
Font: 
Ajuntament de Tarragona

‘T’estem esperant’ convida a redescobrir les 15 ciutats que aquest estiu potencien el seu atractiu amb reforçades mesures de seguretat i noves experiències per gaudir

El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat llança el segon vídeo de la campanya de promoció turística dirigida al mercat nacional. T’estem esperant és el lema del vídeo produït per Readmore Films i que convida a redescobrir 15 ciutats espanyoles amb segles d'història que aquest estiu potencien el seu atractiu amb noves mesures de seguretat i múltiples experiències per gaudir dels seus monuments, dels seus esdeveniments culturals, dels seus espais naturals i de la seva gastronomia.

El president del Grup i alcalde d'Eivissa, Rafael Ruiz, remarca que "aquest estiu tenim la gran oportunitat de conèixer les ciutats espanyoles que conformem el Grup Patrimoni de la Humanitat, per descobrir-les i voler-les encara més. Les nostres 15 joies, que són les Ciutats Patrimoni de la Humanitat, són llocs plens d'història, de monuments i de tradicions, però també ciutats de cultura, d'amabilitat i de bellesa, on els viatgers van a trobar la tranquil·litat i la seguretat que esperen i també moltíssimes propostes interessants per a tots els públics. Les ciutats patrimoni estan preparades, perquè tots puguem gaudir com ens agrada i com ens mereixem, després d'aquesta etapa tan dura".

Rafael Ruiz ha afegit que "el llançament d'aquest segon vídeo coincideix amb una campanya publicitària en el mercat nacional, que és la més potent que s'ha dut a terme en la història d'aquest Grup, perquè es coneguin millor les 15 ciutats i també esdeveniments com ara 'La Nit del Patrimoni', que tindrà lloc el dissabte 12 de setembre de forma simultània a les 15 ciutats". La campanya, que s'estendrà a la tardor, inclou reportatges en revistes de viatges, suplements de diaris, portals de reserves de viatges, televisió i suports exteriors a Madrid, Bilbao i València.

Aquest segon vídeo, d'un minut, mostra el moment en què es tornen a encendre els llums d'edificis emblemàtics i les imatges s'omplen de somriures de benvinguda als viatgers per part de persones de les diferents ciutats i de sectors com el de l'hostaleria. En el clip, apareixen entitats col·laboradores, com Paradors o Renfe. La versió en anglès es distribuirà en totes les conselleries de Turisme de les ambaixades d'Espanya a través de Turespaña per al mercat internacional. "Volem que aquest primer viatge sigui tal com ho han somiat. Sabem que els espanyols estan desitjant fer les maletes, però també que volen viatjar a prop, allotjar-se en llocs amb totes les garanties de seguretat i gaudir d'entorns naturals i culturals no massificats, que són un privilegi per a tots nosaltres. Per això més que mai, aquest estiu és el moment de gaudir de les 15 Ciutats Patrimoni de la Humanitat", conclou el president.

El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya, que va celebrar el 2018 el seu XXV aniversari, té com a objectiu actuar de manera conjunta a favor de la conservació, la posada en valor i la promoció turística de les 15 ciutats espanyoles els nuclis històrics de les quals estan inscrits a la Llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO: Alcalá d'Henares, Àvila, Baeza, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa, Mèrida, Salamanca, Sant Cristóbal de la Laguna, Santiago de Compostel·la, Segòvia, Tarragona, Toledo i Úbeda.

Podeu veure el vídeo al canal de Youtube de Tarragona Turisme: https://youtu.be/2ToZoFX7mNk

randomness