• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

EL CIRC ROMÀ PROTAGONITZA EL SEGON NÚMERO DE LA SÈRIE DE PUBLICACIONS DE TARRAGONA TURISME PER A PÚBLIC FAMILIAR

22/09/2021
Font: 
Ajuntament de Tarragona

“Tarragona en Família”, iniciada a l'agost amb l'Amfiteatre, vol que els infants descobreixin de forma didàctica i participativa els espais patrimonials de la ciutat

El Circ de Tarragona és el protagonista del segon número de “Tarragona en Família”, una sèrie de publicacions adreçada al públic familiar el passat mes d'agost amb l'Amfiteatre amb què el Patronat Municipal de Turisme vol que els infants descobreixin de manera didàctica, participativa i divertida els espais patrimonials de la ciutat.

El Circ. La Fórmula 1 de l'Antiguitat és el títol d'aquest segon número, dedicat a un dels monuments més ben conservats i visitats de la Tàrraco romana. El quadríptic està editat en català, castellà, anglès i francès i surt amb una tirada de 15.000 exemplars: 6.000 en català, 6.000 en castellà, 1.500 en anglès i 1.500 en francès. El material es pot trobar ja des d’aquesta setmana al mateix Circ-Pretori i a les oficines de Tarragona Turisme a la Rambla Nova i al carrer Major 37.

La col·lecció està realitzada per la periodista Cristina Serret i l’il·lustrador Armand i en el primers números editats ja es poden trobar les característiques que definiran tota la sèrie. Els materials inclouen una breu informació sobre l’espai i un seguit d’activitats, preguntes i jocs per realitzar durant la visita amb l’objectiu que les famílies facin una descoberta activa del monument o recinte des de tots els angles, des del patrimonial fins al cultural passant pels vessants festiu, gastronòmic o paisatgístic.

El material inclou també enllaços que remeten a recursos turístics digitals, com ara un QR a l’aplicació de realitat augmentada Imageen Tarraco. Paral·lelament, s’anima a les famílies a fotografiar-se a l’espai patrimonial i utilitzar el hashtag #TarragonaEnFamília per compartir l’experiència a les xarxes socials.

Enllaços a El Circ. La Fórmula 1 de l'Antiguitat:

-     català

-     castellà

-     anglès

-     francès