• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

Starraco Unlimited 2024

24 i 25 de febrer

Starraco Unlimited és l'esdeveniment de ciència ficció i fantasia a Tarragona

Starraco Unlimited torna al Palau Firal i de Congressos de Tarragona!  Més de 12.000 m2 de contingut on trobareu multitud d’activitats de sagues icòniques com Star Wars, Star Trek, Star Gate, Màsters de l’Univers, Marvel, DC, etc…

L'esdeveniment més friqui de l'any us ofereix: photocalls, xerrades, concursos, exposicions, tallers, activitats interactives, marxandatge, zona estands d'associacions benèfiques, cosplay, foodtrucks i moltíssimes sorpreses més! Al Palau Firal i de Congressos de Tarragona trobareu el paradís fandomGaudiu d'un cap de setmana perfecte a Tarragona!

Celebració especial al 2024 del 40è aniversari de Màsters de l’Univers i dels Caçafantasmes

Per homenatjar Màsters de l’Univers, s'hi trobarà una àmplia zona dedicada en exclusiva a la saga amb exposicions, xerrades, convidats internacionals, podcast, tiktokers, photocalls i una sorpresa molt especial amb el Castell de Grayskull.

Els fans de Caçafantasmes trobareu de nou la rèplica de l’Ecto1 versió “Afterlife”, acompanyada de cosplayers que recrearan personatges de la saga i una petita exposició de props de les pel·lícules.

No faltarà un racó per a l’univers de Star Wars, origen de la creació de la fira Starraco Unlimited. En aquesta edició, es comptarà amb una rèplica a mida real del tro de Boba Fett, que estarà custodiat per un nombrós grup de Mandalorians.

També hi haurà altres continguts com un photocall interactiu de Jurassic Park, amb vehicle real inclós. Per als fans de la màgia i del món de Harry Potter, s'hi trobarà una zona de tallers i activitats on es podran fer varetes, pocions, runes, etc. També es comptarà amb estands d’associacions de cosplayers de Marvel, DC, Alien, Stargate, Star Trek, Warhammer, etc. que interactuaran amb el públic.

I per completar aquesta edició, moltes més activitats i contiguts: realitat virtual, gaming i retrogaming, concurs de cosplay, Artist Alley, zona de marxandatge, food trucks, concursos, pintacares, tatuatges, tallers infantils i molt més.

L’entrada de la Starraco Unlimited dona accés als dos edificis del Palau Firal i de Congressos de Tarragona, on també s'hi trobaran botigues, artistes i zona de food trucks per a carregar les piles.

Horari: de 10 a 20 h

Entrades a la venda: entradium.com. Per tal de garantir l’accés a l’esdeveniment i evitar cues es recomana la compra anticipada.

randomness