• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

Sant Jordi familiar a Tarragona

© Tarragona Turisme
© Manel R. Granell
22 i 23 d'abril

Què fer amb nens a Tarragona per Sant Jordi?

Veniu a Tarragona en família, descobriu la festa de Sant Jordi i gaudiu de les activitats de turisme familiar que us tenim preparades!

Segons la llegenda, un drac terrible, que assolava els voltants de Montblanc, causava estralls a homes i bèsties. Per apaivagar-lo, els habitants van decidir donar una persona en sacrifici cada dia, escollida per sorteig, al monstre i evitar així altres destrosses. Un dia, la sort va assenyalar la filla del rei que hauria mort a mans de la fera si no hagués estat per l'aparició d'un bell cavaller, Sant Jordi, que es va enfrontar al drac i el va matar. De la sang del monstre va sorgir un roser, d'on el cavaller va agafar una rosa que va donar a la princesa.

La festa s'origina en la llegenda de Sant Jordi, el drac i la princesa i aquí a Tarragona, us ho passareu d'allò més bé!

Activitats de Sant Jordi a Tarragona a fer amb la canalla 

A fi de complementar una festa tan nostrada com la Diada de Sant Jordi, Tarragona Turisme ha preparat un conjunt d’activitats familiars que es duran a terme per l’Associació d’Amics de la Part Alta de Tarragona. Aquestes activitats són gratuïtes i aptes tant per a la canalla com per als adults, per a la gent de Tarragona i per als visitants de la ciutat. Tothom és benvingut a fer turisme en família a Tarragona!

No us podeu perdre les activitats següents aquest cap de setmana de la Diada de Sant Jordi a Tarragona!

ACTIVITAT DIA/HORA LLOC
Festa de l’escuma: activitat familiar a fer en banyador (o disposar de roba de recanvi). L’escuma està servida durant una hora i mitja, amenitzada amb música actual. 22/4: 17 h plaça del Fòrum
Lectura de poesia de Sant Jordi en català 22/4: 19 h plaça del Fòrum
Cinema a la fresca amb una pel·lícula infantil apta per a tots els públics 22/4: 21 h plaça de les Cols
Tallers infantils: tres tallers simultanis tematitzats en Sant Jordi de pintacares, creació de punts de llibre i globoflexia (roses i espases) amb mini-disco infantil.  23/4: 11 h plaça del Fòrum
Sigues nano per Sant Jordi: fes-te nano per un dia, posant-te els 5 capgrossos de la Part Alta, amb la presència destacada d’en Dragonet i en Maginet. Bateig del drac restaurat. 23/4: 12 h plaça del Fòrum
Ball de gegants i capgrossos: sortida gegantera amb el Ninó i la Ninona (parelles del carrer Merceria) 23/4: 13 h des de la plaça Corsini (12 h) fins a la plaça del Fòrum (arribada: 13 h)

 Sant Jordi

 

randomness