Centres comercials

© Rafael López-Monné
© Rafael López-Monné
© Rafael López-Monné
© Rafael López-Monné
© Rafael López-Monné
© Rafael López-Monné
© Rafael López-Monné
© Rafael López-Monné
© Rafael López-Monné
© Parc Central
© Parc Central

El Parc Central (977 228 797) és un centre comercial situat entre el Parc de Rafael Puig i Valls i el riu Francolí. En aquest solar es van excavar una basílica i un conjunt d’enterraments paleocristians que s’han conservat a l’aparcament del centre. Dins el Parc Central s’hi pot trobar un hipermercat, 6 sales de cinema i més de cent botigues de cultura i oci, moda i complements, llar, cosmètica, alimentació, restaurants i tot el que es necessita per gaudir de les compres: guarderia, aire condicionat, aparcament, parada de taxis i d’autobusos, etc.

 

Horari Comerços Oci i restauració
Laborables de dilluns a dissabte: 10-22 h de dilluns a divendres: 7.30-1.30 h / dissabte: 7.30-3.30 h
Laborables (15/6-15/9) de dilluns a dissabte: 10-22 h de dilluns a divendres: 7.30-1.30 h / dissabte: 7.30-3.30 h
Diumenges i festius TANCAT 11-1.30 h
24 i 31 desembre 9.30-21.30 h 9-20 h

 

També trobareu El Corte Inglés, la cadena de grans magatzems més important d'aquest país, al bell mig de la ciutat, a la Rambla del President Lluís Companys, 7. A El Corte Inglés gaudireu de la més gran varietat de les millors marques nacionals i internacionals en moda i complements, joieria i rellotgeria, perfumeria i cosmètica, llar, informàtica, electrònica, objectes de record… Així com d'una àmplia oferta gastronòmica en el supermercat, club del gourmet i restaurant. A més, hi trobareu serveis exclusius i especialitzats (devolució de l’IVA, personal multilingüe, personal shopper, enviaments nacionals i internacionals, entre altres) per fer les vostres compres amb el millor servei i total garantia de qualitat.

Un centre dotat de modernes instal·lacions que compta amb 1.000 places d’aparcament i que obre de dilluns a dissabte en horari ininterromput: de les 9.30 a les 21.30 h.

Els autobusos urbans us portaran a descobrir-lo.

 

Les Gavarres és una zona recreativa i comercial.

Es troba a la ciutat de Tarragona i està situada estratègicament en la intersecció de dues de les vies ràpides de comunicació de la província de Tarragona, l’A-7 i la T-11. Als seus immillorables accessos s’uneix un conjunt d’amplis i espaiosos aparcaments gratuïts i la connexió amb la línia 34 de l’autobús urbà.

Amb una proposta comercial i d’oci de 85.000 m2, inclou noms com Decathlon, Media Markt, Ocine, Muebles La Fábrica, Leroy Merlin, Norauto, Lidl i un llarg etc.

Les Gavarres integra l’oci dins de la seva àmplia oferta comercial com a element diferenciador: compta amb 16 sales de cinema noves amb tecnologia 3D, una sala de bitlles amb 24 pistes que la converteix en la més gran d’Espanya, més de 20 establiments de restauració i nombroses propostes de diversió per als més petits.

Les Gavarres es presenta com la major, singular, diversa i més completa oferta de comerç i oci del sud de Catalunya.

Les Gavarres respon a un concepte comercial modern basat en un ambient urbà amb grans espais oberts, on la llum és la gran protagonista i en el qual destaca una àmplia oferta distribuïda en quatre grans grups:

1. Comerç i oci
Decathlon, Drim, Leroy Merlin, Lidl, Media Markt, Merca China, Ocine, Bowling Diverland
2. Restauració
Akasaka, Burger King, Buffalo Grill, El Mexicano, Foster´s Hollywood, Frankfurt La Torre, Caramel Box, Cómete algo, McDonald’s, Pincho Pancho, Què bo és, La Tagliatella, Viena, La Piamontesa, Pato Pekin, 100 Montaditos, Kdmos
3. Automoció
BMW, Citroën, Mini, Norauto, Peugeot, Renault
4. Llar i moda
Don Tresillo, Galerías del Tresillo, Muebles La Fábrica, Muebles Max Descuento, Tuco, Dormity.com, Diez x Diez, Mat Sofa, Tu Casa