• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

TARRAGONA TURISME PARTICIPA AL TALLER DE TURISME REGENERATIU DE LA FIRA B-TRAVEL

24/03/2023
Font: 
Tarragona Turisme

Del 24 al 26 de març se celebra la 30a edició del Saló de Turisme B-Travel.al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona

Torna el saló de Turisme B-Travel al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona en l'últim cap de setmana de març. Aquesta edició es presenta com el saló del turisme d’experiències per al públic final i es destaca l’oferta centrada en el turisme segur i sostenible.

B-Travel ha dissenyat un programa d’activitats específiques per a professionals del sector turístic amb el propòsit de promoure vendes i negocis, fer contactes comercials i generar coneixement durant els tres dies de celebració del saló de turisme d’experiències de Fira de Barcelona.

En el marc d’aquestes activitats, Tarragona Turisme ha participat al taller ‘Turisme regeneratiu: palanca per a la transformació i revitalització del territori’ avui 24 de març, destinat als professionals del sector turístic perquè coneguin i apliquin de forma pràctica els principis del turisme regeneratiu als seus projectes. És possible viatjar sense impactar negativament el medi ambient i les comunitats locals? És més, pot l’activitat turística millorar els llocs que visitem? La resposta és sí, i es diu turisme regeneratiu. Un turisme viu, inspirat en la vida i els ecosistemes, que connecta la nostra essència amb la identitat dels llocs que visitem i ens convida a ser part conscient de la totalitat del que ens envolta.

Víctor Franquet, director-gerent del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona ha participat en aquest taller, presentant l’experiència ‘Apropòsit Malvasia’. Un projecte que neix de l’aliança entre el Pòsit restaurant i la col·laboració i implicació de l’enòleg Vicenç Ferré, del celler Mas Vicenç, que ha permès  fer realitat el somni de vinificar la Malvasia, una varietat minoritària, com a investigació i desenvolupament per veure’n el seu potencial i poder-ho comercialitzar directament des del camp al restaurant sense intermediaris.

B-Travel, el saló líder especialitzat en turisme d’experiències de Fira de Barcelona, que té lloc del 24 al 26 de març, marcarà el punt de partida de la campanya turística de l’any tant per als viatgers catalans com per als professionals del sector. I és que, amb el lema ‘On comença el teu viatge’, comptarà amb totes les Comunitats Autònomes espanyoles i una destacada representació de destinacions internacionals que donaran a conèixer les seves millors ofertes i promocions basades en turisme sostenible i de qualitat.

randomness