• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

TARRAGONA TURISME PARTICIPA A LA FIRA EXPOVACACIONES 2023

10/05/2023
Font: 
Tarragona Turisme

Tarragona ha estat present amb la Costa del Baix Gaià a la fira Expovacaciones de Bilbao del 5 al 7 de maig

La ciutat s’ha promocionat amb Altafulla, Torredembarra, Creixell i Roda de Berà, dins del mateix córner de promoció de la Costa Daurada al pavelló 1 del recinte firal del Bilbao Exhibition Centre.

Aquesta acció s’engloba dins de les accions que el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona juntament amb la Costa del Baix Gaià realitza de promoció conjunta a les principals fires nacionals i la propera serà al mes d’octubre a la Fira d’Andorra.

L'edició número 43 d'Expovacaciones ha rebut la visita de 20.698 assistents. La cita turística s'ha convertit en un lloc on els visitants no només poden adquirir informació sobre possibles destinacions vacacionals i trobar opcions de cultura, gastronomia, costa, aventura..., sinó també on viure experiències úniques gràcies a l'espai Charlas y Viajes, la Zona Gastro i Txotx Experience.

L'apartat expositiu ha estat format per més de 180 marques: Cantàbria, La Rioja, Castella-la Manxa, Aragó, Calataiud, Andalusia, Galícia, Navarra, Formentera, La Palma, Costa Daurada, Comunitat Valenciana, Menorca, Lanzarote, Eivissa, Extremadura, Castella i Lleó, Gijón, Bilbao-Bizkaia, Costa Brava, La Corunya, Gran Canària, Osca, Euskadi o Costa Càlida-Regió de Múrci entre d'altres així com destinacions del panorama internacional com Cuba, Japó, Portugal (Porto, Regió de Lisboa, Algarve o Centre de Portugal) o França (Valle del Loira).

Els mercats de proximitat, claus per a la sostenibilitat turística

El turisme de proximitat va representar l'any 2022 el 57% de les pernoctacions a Tarragona, una destinació que durant l'any passat va superar les xifres prepandèmia, assolint un rècord històric de pernoctacions. Des d'aquesta perspectiva, la ciutat de Tarragona treballa per consolidar el turisme sostenible i de proximitat, un turisme que porti beneficis no només al sector, sinó al conjunt de la societat i que intervingui positivament en l'entorn.