• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

TARRAGONA TURISME ESTRENA ‘HISTÒRIES DE NOVEMBRE’, LA VERSIÓ VIRTUAL DE ‘TARRORÍFIC’

© Rafael López-Monné
© Rafael López-Monné
26/11/2020
Font: 
Ajuntament de Tarragona

La peça audiovisual es pot veure a Youtube i a les xarxes socials del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona

Tarragona Turisme ha estrenat aquest dijous Històries de novembre, la versió virtual del programa de recreacions i visites guiades Tarrorífic, que habitualment té lloc a Tarragona durant l’octubre i el novembre, al voltant de la festivitat de Tots Sants, i que enguany no s’ha pogut realitzar a causa de la pandèmia. La peça audiovisual s’ha estrenat aquest migdia al canal de Youtube de Tarragona Turisme i es podrà veure també a les xarxes socials del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona.

Davant de la impossibilitat de realitzar Tarrorífic, Tarragona Turisme ha volgut oferir Històries de novembre a Youtube i les xarxes socials per compartir i mantenir viu l’esperit de misteri del mes de novembre i donar a conèixer la història de Tarragona relacionada amb el més enllà (un tema tradicionalment associat al mes de novembre a tota la cultura occidental). I ho fa amb un relat fascinant sobre un personatge il·lustre de la Tarragona del segle XIX que ha quedat pràcticament oblidat, però que és prou atractiu com per recuperar-lo.

Històries de novembre és una producció de Kamaleon dirigida per Rafael López-Monné, amb muntatge de Rafa Pérez i guió i narració de Julio Villar (Argos Tarragona), i que compta amb la participació de diferents professionals de la ciutat. Un producte totalment tarragoní però amb vocació global que ens explica la història, tan curiosa com desconeguda, de Francesc de Montoliu.

Compartir i explicar la història per projectar Tarragona

Tarragona és història viva, de la ciutat i de les persones que hi viuen. I la millor manera de compartir-la amb qui vol descobrir i visitar la ciutat és explicar-la. Explicar el patrimoni, les tradicions, la gastronomia i l’estil de vida mediterrani de la ciutat és un dels principals atractius que Tarragona pot oferir. Per això, Tarragona Turisme realitza esforços seguint aquesta línia i ja fa alguns anys que dona suport a activitats a finals d'octubre i al novembre que expliquen el patrimoni i les històries de Tarragona al voltant del més enllà. Tarragona és una ciutat amb 4 cementiris (La Necròpolis del Francolí, el cementiri dels Jans, el fossar de la Catedral i el cementiri de Tarragona) i per tant és un punt d'atracció pel tanatoturista (aquell que se sent encuriosit i visita els cementiris per conèixer-ne l’art, el patrimoni i la història); un recurs més dins dels atractius de la ciutat que Tarragona Turisme vol aprofitar amb la creació de producte turístic que relati i faci viure aquesta història.

‘Històries de novembre’ a Youtube: https://youtu.be/7Kt_jkVKN8o

randomness