AGORA TARRACO - www.agoratarraco.com -

PETJADES DE TARRACO

a partir de
10,00 €

UNA VISITA QUE ET DESCOBREIX TARRACO SEGUINT LES SEVES PETJADES AMB UN GUIA OFICIAL
UNA VISITA AMENA QUE FARÀ QUE TARRACO T'ENAMORI...

En nombrosos llocs de la ciutat, apareixen petjades de Tarraco. Deixa't guiar pels nostres guies. Gaudeix amb ells d'aquesta visita que, en un parell d'hores, et farà descobrir els edificis més interessants i que, a més, recorrerà els racons més amagats integrats actualment a la ciutat.

DESCOBREIX I VIU TARRACO AMB: "PETJADES DE TARRACO"

CARACTERÍSTIQUES:
- Visita exclusiva de gran qualitat
- Visita amena
- Recorregut a peu de 2 hores de durada aproximada.
- La visita més completa al Circ romà, interior i exterior. Ruta que inclou, a més, una ruta menys habitual permetent descobrir elements interessants i ocults del nostre llegat romà.

RECORREGUT:
Inici de la visita davant de l'Ajuntament (Plaça de la Font, 1). Passejada completa pel Circ exterior: l'arena, les voltes ocultes a l'interior dels negocis, les grades del públic, el Pulvinar, la capçalera del Circ, les escales cap a les grades, les tabernae, la Porta Triumphalis, la volta subterrània de 93m. de longitud. Les Muralles romanes amb les seves portes ciclòpies i les marques de picapedrers, la maqueta de la Tarraco romana, el Fòrum de la Província i les seves inscripcions, i l'Amfiteatre romà.

NOTA:
AQUESTA ACTIVITAT REQUEREIX UN MÍNIM DE PERSONES. EN CAS DE CANCELACIÓ AGORA TARRACO L'HI COMUNICARÀ AMB ANTEL·LACIÓ I PROCEDIRÀ A LA DEVOLUCIÓ DE L'IMPORT PAGAT.

*CONSULTI AMB AGORA TARRACO PER ALTRES IDIOMES

ÀGORA TARRACO
977248866-630932993
agora@turismotarragona.com
Passeig Marítim Rafael Casanova, 1 Entresòl 1ª - 43003 - TARRAGONA