TARRAGONA I LES CIUTATS PATRIMONI DE LA HUMANITAT D'ESPANYA ES PROMOCIONEN A PORTUGAL, A LA FIRA MUNDO ABREU DE LISBOA

© GCPHE
© GCPHE
10/04/2017
Font: 
Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat

El Grup Ciutats Patrimoni ha promocionat a les 15 ciutats que formen la xarxa en el mercat emissor portuguès a través de la fira de turisme Mundo Abreu, que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Lisboa al recinte FIL Feira Internacional de Lisboa del Parque das Nações.

La Fira de Lisboa es considera el major esdeveniment per a la venda anticipada de viatges a Portugal i en la mateixa Mundo Abreu, el major grup d'agències de viatges portuguès i important col·laborador en la promoció i venda de la destinació "Espanya", ha traslladat durant dos dies a dos-cents dels seus venedors amb excepcionals ofertes i ha ofert un espai expositiu als seus principals proveïdors. La fira ha tingut una gran presència en els mitjans gràcies a una potent campanya de comunicació i paral·lelament, Mundo Abreu ha editat un catàleg de 300 pàgines en què els productes turístics espanyols ocupen més de 70 pàgines. Durant el cap de setmana, han passat pel recinte firal més de 130.000 persones, augmentant cada any la presència de visitants i les vendes.

Les Ciutats Patrimoni han comptat amb un taulell propi dins de l'estand de Turespaña, des del qual la tècnic de Turisme del Grup ha facilitat material promocional i ha atès nombroses consultes tant de professionals com de públic final interessat en les destinacions culturals de la xarxa.

Espanya se situa entre les destinacions internacionals preferides per al mercat portuguès. L'any 2016 ens han visitat prop de 2 milions de turistes portuguesos, el que representa un creixement del + 15,1% respecte l'any anterior.

La principal motivació dels visitants portuguesos al nostre país és l'oci i la cultura (65%).