TARRAGONA CRUISE PORT COSTA DAURADA ES PROMOCIONA A LA CRUISE SHIPPING DE MIAMI

13/03/2014
Font: 
PMTT

Amb aquesta presència a la fira de creuers més important del món, es pretén avançar en ser una ciutat referent en l’arribada de creuers.

La presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Patrícia Anton, i el president del Port de Tarragona, Josep Andreu, són aquests dies a la Fira més important de creuers del món, la Seatrade Cruise Shipping Convention, que s’està duent a terme a Miami (Florida). Tarragona i la Costa Daurada s’estan promocionant com una destinació de creuers i els membres assistents estan participant en diverses reunions amb diferents navilieres, operadors i contactes futurs interessants.

A més, estan fent visites a diferents ports i creuers que s’exposen aquests dies a la zona amb motiu de la fira i segons la Presidenta i regidora “està sent un bon lloc per intercanviar experiències i fer contactes molt importants per avançar en el nostre projecte de ser una ciutat referent en l’arribada de creuers”.

Per la seva banda, el president del Port de Tarragona, Josep Andreu, té clar que “el nostre objectiu és l’aposta per els creuers mitjans, de aproximadament 2.000 passatgers. Perquè aquest és el segment que creiem que millor s’adapta a les nostres necessitats. Estem aquí per tal de donar a conèixer el Tarragona i la Costa Daurada com oferta turística i destí de creuers a escala internacional, en el marc de l’estratègia d’aconseguir ser un port de referència en el sector dels creuers.”

Així mateix, presenten a Miami el nou material promocional específic, com és la nova marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada, la nova web corporativa, un vídeo promocional i un catàleg amb informació general i fotogràfica explicant els atractius del territori. Aquest material s’entrega als professionals especialistes de les navilieres creuerístiques.

Aquest projecte és resultat del grup de treball liderat pel Port de Tarragona i on també hi són presents el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona, l’Escola de Turisme de la URV, Port Aventura i BCN World.