• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

TARRAGONA ACULL LA 3a EDICIÓ DEL MEDITERRANEAN TOURISM MEETING EL DILLUNS 22 DE MAIG

© Mauri
16/05/2017
Font: 
Ajuntament de Tarragona

El Tinglado 1 reunirà experts per analitzar els reptes i les oportunitats del sector turístic

El dilluns vinent, 22 de maig, Tarragona acollirà per primera vegada el Mediterranean Tourism Meeting, un congrés que té per objectiu analitzar els nous reptes i oportunitats del sector turístic de la Costa Daurada i l'àrea Mediterrània.

La jornada està coorganitzada per Bamboo i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, amb la col·laboració del Port, la Universitat Rovira i Virgili i diverses entitats privades. Compta amb la participació d'experts com Josep Ejarque, assessor de Turisme per a les Nacions Unides i Daniela Freund, vicedegana de la Facultat de Turisme de la Universitat Ramon Llull i professionals com Eduard Xatruch, xef dels restaurants Compartir i Disfrutar, Meritxell Falgueras, periodista i sommelier i Ivana Miño, presentadora, actriu i experta en gastronomia, entre d'altres.

La diferència principal amb les dues edicions passades és que enguany no només tindrà format de congrés, sinó que finalitzarà amb un showcooking en directe a càrrec del xef del restaurant Deliranto, Pep Moreno. Els assistents podran degustar les receptes preparades en directe pel xef a través del còctel de networking posterior.

El Mediterranean Tourism Meeting es desenvoluparà en tres blocs, el primer estarà relacionat amb Smart Destinations, el segon tindrà a veure amb l'enoturisme i el món del vi i un tercer bloc sobre gastronomia de qualitat, com a factor diferencial d'un turisme que busca l'excel·lència.

Segons la consellera de Turisme, Inma Rodríguez, la trobada "reunirà a tots els agents del sector turístic de la província i serà una bona oportunitat per establir aliances al territori, posar en contacte el sector públic i el sector privat i continuar treballant perquè Tarragona assumeixi un lideratge com a destinació turística de qualitat que, a més del patrimoni, compta amb dos grans valors com són la gastronomia i l'enologia".

randomness