PRESENTAT EL CARTELL DE SETMANA SANTA 2014

© Mauri Fernández
07/03/2014
Font: 
PMTT

L’església de Sant Agustí acollirà de manera permanent els deu passos sense seu pròpia

Avui divendres s’ha presentat en roda de premsa el cartell de la Setmana Santa 2014, obra de Carles Mallol, i que mostra el pas de Nostre Pare Jesús de la Passió a l'interior de la Catedral. Hi han assistit la regidora Patricia Anton i el president de l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa, Joaquim Julià.

Per altra banda, els misteris que actualment es podien visitar a la Catedral enguany aniran al temple de Sant Agustí, a la Rambla Vella, espai que l’Arquebisbat ha cedit a l’Agrupació d’Associacions de la Setmana Santa. La resta de passos quedaran exposats a les esglésies de les corresponents confraries: Sant Llorenç, Natzaret i Sant Miquel del Pla. El president de l’Agrupació, Joaquim Julià, explica que els passos sense seu pròpia es conservaran molt millor a Sant Agustí, que també acollirà actes culturals. Això sí, en un futur la Setmana Santa necessitarà nous espais on desenvolupar les seves activitats.

La regidora de Turisme, Patricia Anton, s’ha mostrat optimista pel que fa a les previsions de visitants, i confia en què es repetiran les bones xifres de l'any passat. Al punt d'informació del Patronat de Turisme del c/ Major, 5.412 persones de Catalunya i 2.358 de la resta de l’estat espanyol van ser ateses durant la Setmana Santa de 2013 interessant-se per la festivitat.