• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

LA XARXA DE CIUTATS AVE ES PROMOCIONA A MÈXIC

21/05/2013
Font: 
Red Ciudades AVE

Sevilla, 21 de maig. Del 13 al 17 de maig, la Xarxa de Ciutats AVE (a la qual pertany la ciutat de Tarragona) ha desenvolupat una acció comercial a Mèxic on han mantingut reunions amb els turoperadores i amb les Agències de Viatge més representatives del país així com aerolínies i altres ens del sector turístic. Aquestes jornades han estat organitzades en col•laboració amb l'Oficina Espanyola de Turisme a Mèxic D.F. (Turespaña).

La Xarxa de Ciutats AVE va viatjar a la capital mexicana amb l'objectiu de donar a conèixer el seu producte turístic internacional, el Renfe Spain Pass, que consisteix en un bo que permet viatjar al turista estranger de forma econòmica i gaudir de l'oferta que ofereixen les ciutats connectades per l'alta velocitat, i que està despertant un gran interès als països en els quals s'està presentant.

El primer dia d'aquestes jornades, la Xarxa es va reunir amb diversos agents turístics entre els quals cal destacar l'empresa organitzadora de convencions Koch Overseas, Tamés Operadora de Viatges S.A., empresa del sector turístic, dedicada a servir d'intermediari entre viatgers i prestadors de serveis de viatges, l'empresa “Viatgi als Estels”, Latinsol o Petra Operadora de Viatges. Així mateix es va mantenir una reunió amb l'aerolínia mexicana Aeroméxico.

El dimecres va tenir lloc una reunió de treball amb l'Associació Metropolitana d'Agències de Viatge AC, associació més important d'agents de viatges mexicans, on es va fer una presentació del Renfe Spain Pass a més de 120 convidats entre agents de viatges, turoperadores i periodistes. Així mateix, el dijous, es va celebrar un esmorzar de treball i posterior reunió i presentació en les dependències de l'Oficina de Turisme d'Espanya a Mèxic, amb els representants de diferents empreses espanyoles a Mèxic per donar a conèixer la Xarxa i el seu producte internacional.

El divendres, la Xarxa es va reunir amb els representants mexicans de Rail Europe, empresa amb la qual la Xarxa té signat un conveni de promoció i comercialització del Renfe Spain Pass. També es va realitzar una presentació de la Xarxa de Ciutats AVE i del seu producte Renfe Spain Pass a Turisme de Mèxic.
Aquestes jornades han estat una excel•lent oportunitat per establir relacions comercials amb el sector turístic mexicà, sent aquest mercat el principal emissor de turistes procedents de Sud-Amèrica al nostre país i el tercer al món en la compra del Renfe Spain Pass.

Xarxa de Ciutats AVE

La Xarxa de Ciutats AVE és l'associació de destinacions turístiques d'Espanya connectats per l'Alta Velocitat que neix amb l'objectiu de promocionar les ciutats que la integren sota una estratègia comuna.
Sota el nom de AVExperience es comercialitzen paquets turístics únics i innovadors que uneixen el viatge en alta velocitat amb l'experiència turística en destinació.
Amb AVExperience el viatger té la possibilitat de dissenyar l'escapada a la seva mesura, combinant el viatge en Alta Velocitat amb la visita turística a la destinació.

Per a més informació escriure a comunicacion@avexperience.es