• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

LA XARXA DE CIUTATS AVE ES PROMOCIONA EN LA FIRA DE TURISME DE LONDRES

06/11/2013
Font: 
AVE

La Xarxa de Ciutats AVE va participar al llarg d'aquesta setmana en la fira professional de turisme “World Travel Market 2013”, que celebra la seva 34 edició a Londres.

6/11/2013. Dirigida a professionals del turisme i punt de trobada d'empreses del sector turístic, la WTM es va tornar a celebrar un any més en Excel London; una cita imprescindible per conèixer les últimes tendències i perspectives d'un mercat emissor britànic en la senda del creixement.

La Xarxa de Ciutats AVE, en col•laboració amb RENFE, va estar present un any més en aquesta fira promocionant el seu producte Renfe Spain Pass del com ja s'han formalitzat més de 47.000 viatges en el que va d'any. En paraules del gerent de l'associació, Iñaki Gaztelumendi, “l'objectiu és promocionar la Xarxa a nivell internacional al llarg del proper any en aquells mercats on es van realitzar accions al llarg d'aquest 2013 i buscar nous socis per obrir nous mercats com l'europeu o canadenc”.

Durant la fira, l'associació va mantenir reunions amb els grans distribuïdors de viatges de tren a nivell internacional com Rail Europe 4A, Rail Europe INC (EE.UU), Voyages-scnf, ACP, International Rail i Treinreiswinkel amb l'objectiu de promocionar i dinamitzar els productes de l'associació: Renfe Spain Pass i AVExperience. De la mateixa manera, l'agenda de la Xarxa de Ciutats AVE va incloure reunions amb periodistes britànics especialitzats en turisme i turoperadors com TUI o Advantage (associació d'agències de viatges independents). L'associació va tenir l'oportunitat de presentar al director de l'Oficina Espanyola de Turisme a Londres, Enrique Ruiz de Lera els productes de la Xarxa i aconseguir el suport de Turespaña per promocionar l'associació al mercat britànic.

Xarxa de Ciutats AVE
La Xarxa de Ciutats AVE és l'associació de destinacions turístiques d'Espanya connectats per l'Alta Velocitat que neix amb l'objectiu de promocionar les ciutats que la integren sota una estratègia comuna. En l'actualitat, la Xarxa de Ciutats AVE està constituïda per les ciutats d’Antequera, Barcelona, Calataiud, Ciudad Real, Còrdova, Conca, Lleida, Madrid, Màlaga, Ourense, Puertollano, Segòvia, Sevilla, Tarragona, Toledo, València, Valladolid, Villena i Zaragoza.

La Xarxa de Ciutats AVE desenvolupa dos productes turístics únics i innovadors. Per una costat, i sota el nom de AVExperience, es comercialitzen paquets turístics que comercialitzen el viatge en alta velocitat amb l'experiència turística en destinació. Per un altre, i en col•laboració amb Renfe i Turespaña, es promociona el Renfe Spain Pass, una passada per a turistes estrangers que permet viatjar amb tren a un preu més reduït i que ja ha formalitzat més de 47.000 viatges per les diferents destinacions espanyoles.

Gabinet de Comunicació Xarxa de Ciutats AVE. Tel. 688 663 353
comunicacion@avexperience.es
http://avexperience.es