EL RODATGE DE LA SÈRIE DE NETFLIX ‘HACHE’ ARRIBA A TARRAGONA

Elenc de la sèrie Hache. Cedida
04/02/2019
Font: 
Ajuntament de Tarragona

Avui dilluns s’estan rodant les escenes previstes al Port de Tarragona, amb el suport de la Tarragona Film Office i l’Autoritat Portuària

Avui dilluns ha arribat a Tarragona el rodatge de la nova producció de Netflix Espanya Hache. Concretament,s’estan rodant les escenes previstes al Port de Tarragona, amb el suport de l’oficina municipal d’atenció als rodatges, Tarragona Film Office, i l’Autoritat Portuària.

La nova sèrie de Netflix, produïda per Weekend Studio i protagonitzada per Adriana Ugarte, Javier Rey i Eduardo Noriega, ens transporta a la Barcelona més oculta dels anys 60 i arribarà a la plataforma al llarg d’aquest 2019. A més de Barcelona i Tarragona, la producció també té localitzacions com ara Manresa i Terrassa. Hache està creada per Verónica Fernández (Cuéntame, El Príncipe, Velvet Colección) i dirigida per Jorge Torregrossa (La vida inesperada, Fariña, Velvet Colección). La història, basada en fets reals, relata el vertiginós ascens d’Helena (Adriana Ugarte) dins d’una organització mafiosa que opera a la Barcelona dels anys 60.

La consellera de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, Inma Rodríguez, ha manifestat la importància que aquest tipus de rodatges arribin a la ciutat, no només pels beneficis econòmics que comporten, sinó també per l’aposta del Patronat Municipal de Turisme per la Tarragona Film Office com a eix de l’estratègia turística de la ciutat, en un moment en que el turisme cinematogràfic està experimentant un boom.