Fira de l’Oli Nou de Tarragona

© Alberich Fotògrafs
© Alberich Fotògrafs
© Alberich Fotògrafs
© Alberich Fotògrafs
© Alberich Fotògrafs
© Alberich Fotògrafs
© Alberich Fotògrafs
26 i 27 de novembre

Una de les fires més tradicionals de la ciutat, on podràs degustar els diferents olis de la Denominació d’Origen Protegida Siurana.

A la plaça Corsini, la cita reuneix més d’una desena de cooperatives de cinc comarques diferents amb algunes de les varietats d’oli més delicioses de Catalunya.

Horaris:

Divendres, 26 de novembre: de 12 h a 21 h
Dissabte, 27 de novembre:  de 9 h a 14 h i de 17 h a 21 h

S’han programat tastos infantils i per a adults, un berenar, un vermut de degustació el dissabte al migdia solidari, música en directe per acompanyar l’arribada de l’oli nou, així com 10 sortejos de 10 lots d’oli cadascun. Cal destacar el tradicional concurs «El teu pes en oli», amb la col·laboració del Mercat Central de Tarragona, i un tast divulgatiu per fer-hi participar tota la plaça. També s’han plantejat tallers i espectacles culinaris en directe amb Txaber Allué, conegut com a El Cocinero Fiel, i Francesc Blanc, per mostrar la versatilitat de l’oli d’oliva verge extra DOP Siurana a la cuina i confirmar que té aplicacions molt actuals i innovadores.