Festival Internacional de Teatre de Tarragona

© Albert Rué
© Albert Rué
© Albert Rué
© Albert Rué
© Albert Rué
© Albert Rué
© Albert Rué
De l'1 al 4 de setembre

El Festival Internacional de Teatre de Tarragona pretén concentrar en aquesta ciutat les noves dramatúrgies d’autors i directors contemporanis de diferents procedències, ja siguin nacionals o internacionals. Una porta oberta als nous talents que es representa en diferents llengües. El principal tret distintiu és l’ocupació amb noves dramatúrgies d’espais no teatrals, emblemàtics o històrics de la ciutat.

A part de les propostes escèniques, el FITT també ofereix en la seva programació workshops multidisciplinaris gratuïts, trobades professionals, sopars de gastronomia local, instal·lacions teatrals i arts de carrer. 

Aquesta edició, celebra la dècada realçant les singularitats que l'han anat acompanyant des del seu naixement: la diferència, la diversitat, la pluralitat i les noves veus. Una edició que convida al públic a alliberar-se d’estereotips i prejudicis i escoltar veus que massa sovint han estat silenciades. Veus de dones creadores que a través de l'art parlen d'allò que les inquieta. Temàtiques tabú que trepitgen els escenaris per primer cop. Nous llenguatges que ens redescobreixen el teatre i l'espai. Companyies internacionals que ens apropen a altres realitats i sensibilitats.

De l'1 al 4 de setembre convertim Tarragona en un obrador teatral, amb el caràcter festiu de sempre i apostant pel talent i la formació local.