PortAventura World

Descobreix el resort turístic familiar més gran del Mediterrani, una destinació vacacional única, amb 3 parcs temàtics per a tota la família, cinc hotels de 4 estrelles i un de 5 estrelles.

PortAventura Park és el primer parc del resort i el més gran. Hi trobaràs 6 àrees temàtiques, 40 atraccions i fins a 40 espectacles diaris per a tots els gustos i totes les edats. A més, també inclou un gran nombre de botigues i restaurants temàtics.

Caribe Aquatic Park és el parc aquàtic del resort. La decoració d’aquest parc està inspirada en una illa caribenya i és tot un paradís de diversió per a grans i petits.

Ferrari Land és el nou parc temàtic de PortAventura World. És el primer i únic parc Ferrari de tot Europa i disposa de 70.000 m2 d’adrenalina i diversió. Un autèntic homenatge a la faceta tecnològica de Ferrari i també al seu paper com a emblema del geni italià. Les 16 atraccions que ofereix inclouen l’accelerador vertical més alt i ràpid d’Europa i una nova àrea infantil.

Completa l’experiència allotjant-te en un dels 6 hotels que ofereix PortAventura World, tots amb temàtica inspirada en les àrees temàtiques de PortAventura Park i amb grans beneficis exclusius per als clients, com ara l’entrada il·limitada a PortAventura Park inclosa en l’estada i l'accés per persona i estada a Ferrari Land.       

                                                          

Av. Alcalde Pere Molas - Km. 2 43480Vila-seca
902 20 22 20