• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

Associació de Restaurants de Tarragona eixample ART(e)

L'Associació de Restauradors de l'eixample de Tarragona, ART(e), és la més jove de totes les agrupacions de restaurants de la ciutat, i ve a substituir a TarracoGust, que era l’entitat que fins fa poc agrupava els establiments del centre de Tarragona. 

ART(e), que agrupa a una vintena d’establiments, es va presentar en societat el 31 de març de 2014 amb una acció gastronòmica que girava al voltant de la cuina del Chartreuse, la beguda insígnia de la ciutat. Tretze restaurants, dues pastisseries i una gelateria van organitzar l’activitat Chartreuse a taula amb la qual oferien un seguit de plats i platets, tastos, pastissos i gelats amb el Chartreuse com a fil conductor.

D’altra banda, l’Associació de Restauradors de l’eixample de Tarragona, també ha presentat un llibre de receptes de la cuina del Chartreuse. En aquest receptari hi han participat gairebé tots els integrants d’ART(e), tret de Sirco Airlines, Mas Folch i Xamfrà del Fòrum, que s'hi van incorporar més tard. Al llibre hi trobareu receptes dels restaurants 20 à la Rambla, Barquet Tarragona, Cocvla, Degvsta, De Vins, El Terrat, Lola Tapes, Mare Nostrum, Ona Restaurant i Toca Peron. També hi trobareu les pastisseries Palau i Pastissos de Crema i la gelateria Raffa Gelati.

ART(e) neix amb la filosofia d’agrupar els establiments de restauració del centre que vulguin formar-ne part, així com d’altres zones de la ciutat que desitgin sumar-se a aquesta iniciativa.

ART(e) es troba present a la següent xarxa:
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Associació-de-Restauradors-de-leixample-de-Tarragona/234999816683524?fref=ts