Tarragona

Patrimoni Mundial        Patrimonio Mundial        World Heritage        Patrimoine Mondial        Kulturerbe der Menschheit        Patrimonio Mondiale        Всемирное наследие

Rutes

RUTA ROMANA

L’objectiu d’aquesta ruta romana és donar a conèixer la història de Tarragona mitjançant els seus monuments principals conservats d’aquella època, moment d’esplendor màxima de la ciutat, que va aconseguir el novembre de l’any 2000 la declaració de Patrimoni Mundial per la UNESCO pel conjunt arqueològic romà de Tàrraco.

RUTA MEDIEVAL

Tarragona conserva destacables monuments del seu passat medieval, i a la importància que assoleixen les restes romanes cal sumar el patrimoni artístic medieval, encapçalat per la Catedral, que constitueix un conjunt molt notable. L’objectiu d’aquesta ruta és donar-lo a conèixer, tot enllaçant els diferents monuments en una ruta turística.  

RUTA MODERNISTA

Aquesta guia pretén acostar-nos a una part del llegat modernista repartit per la ciutat que requereix la complicitat del visitant per revelar tota la seva poètica i bellesa. A través d’aquest itinerari es poden entreveure les línies, les preferències i la societat que va acollir l’estètica modernista per guarnir, entre d’altres coses, les seves cases, els seus llocs d’oci o de treball o els seus objectes de culte.