Tarragona

Patrimoni Mundial        Patrimonio Mundial        World Heritage        Patrimoine Mondial        Kulturerbe der Menschheit        Patrimonio Mondiale        Всемирное наследие

Planifiqueu el vostre viatge

Tarragona, essència mediterrània

Tarragona ofereix al visitant una àmplia oferta de serveis que fan que sigui un destí idoni per al descans o per a la diversió en qualsevol època de l’any. És una invitació permanent a degustar la rica i variada gastronomia, a passejar pels seus carrers plens de contrastos, a gaudir de les seves festes, a banyar-se en platges de sorra fina i daurada, a trobar allò que busquem en els seus comerços, a visitar el conjunt monumental romà declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO…

El perfil de ciutat turística es complementa amb una immillorable dotació hotelera de qualitat. Als establiments de totes les categories s’hi suma una important relació de pensions, residències i apartaments.

Durant tot l’any arriba gent interessada en el seu clima benigne i l’afluència de visitants s’incrementa durant l’època estiuenca, quan la ciutat ofereix a més unes platges familiars de somni i una costa amb un privilegiat entorn natural que conté càmpings d’excel·lent qualitat i amplis serveis.

Gràcies a les excel·lents comunicacions, Tarragona obre al món els seus encants i apropa les múltiples sensacions que se’n desprenen a tot viatger que s’aventuri a visitar-la. Sempre és un bon moment i un veritable plaer assaborir aquest mosaic d’atractius. Ja ho deia Lucius Annaeus Florus: «El clima barreja i confon, de manera única, totes les estacions i l’any sencer sembla una constant primavera».

A Tarragona trobareu una estada feta a mida!