• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

Tàrraco a Taula

© Manel Antolí
© Manel Antolí
© Manel Antolí
© Manel Antolí
© Manel Antolí
© Manel Antolí
© Manel Antolí
© Manel Antolí
Del 4 al 21 de maig

Una visió actual de la cuina de l’antiga Mediterrània

Tàrraco a Taula forma part de Tàrraco Viva, les jornades internacionals de divulgació històrica romana. Un seguit de restaurants de la ciutat hi participen, recuperant receptes de l’època romana.

Els restaurants i establiments participants oferiran propostes gastronòmiques basades en De re coquinaria, el llibre de receptes atribuït a Apici, el gastrònom romà més famós.

PARTICIPANTS 2023, XXVI EDICIÓ DE TÀRRACO A TAULA

En aquesta nova edició de Tàrraco a Taula, participen deu establiments de la ciutat: AQ, Barmut, Barquet, El Cortijo, El Llagut, El Terrat, La Caleta, Pastisseria Velvet, Seasons i Twins Cerveseria Artesana.

Consulteu les diferents propostes que serviran en els seus menús inspirats en l'antic món romà:

MENÚ ADREÇA TELÈFON PER RESERVAR
AQ c. Les Coques, 7 977 21 59 54
Barmut pl. Corsini, 3 692 10 43 69
Barquet c. Gasòmetre, 16 977 24 00 23
El Cortijo c. Rebolledo, 27. 977 22 48 67
El Llagut c. Natzaret, 10 (pl. del Rei) 977 22 89 38
El Terrat c. Pons d’Icart, 19. 977 24 84 85
La Caleta passeig marítim Rafael de Casanova, 24 977 23 40 40
Pastisseria Velvet av. Ramon y Cajal, 49 977 21 40 22
Seasons pl. Santiago Rusiñol, 2.(pl de les Cols) 661 54 04 53
Twins Cerveseria Artesana c. Trinquet Vell, 21. 619 23 87 04

Descarregueu-vos el PDF de totes les cartes

També us pot interessar...

randomness